
درخت کاکائو بومی آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی می باشد. از دانه های این درخت پس از جدا شدن از شاخه و فرآوری شدن، محصولات مختلفی تهیه می شود. یکی از این محصولات پودر کاکائو است که در انواع طبیعی و قلیایی در بازار وجود دارد. پودر کاکائوی قلیایی دارای طعم و رنگ قوی می باشد و در صنایع غذایی، به خصوص صنعت شکلات سازی، موارد استفاده ی بسیار زیادی دارد. بازرگانی ما به صادرات بهترین نوع پودر کاکائو فله قلیایی شده می پردازد و شما می توانید جهت اعلام همکاری از طریق همین سایت با ما ارتباط برقرار کنید.
طرز تهیه پودر کاکائو از دانه کاکائو
دانه کاکائو بعد از آنکه از درخت جدا شد، به جهت جدا شدن مغز از دانه، بو داده می شود، پس از این مرحله دانه های کاکائو غربال می شوند تا پوسته و مغز آنها از یکدیگر جدا شود. در مرحله بعدی، لپههای بو داده شده کاکائو خورد شده و به صورت خمیر در می آیند. بعد از آن در مرحله چهارم، چربی از لیکور (خمیر) کاکائو جدا میشود و آنچه که باقی می ماند کیک کاکائو نام دارد که در مراحل بعدی با استفاده از غلطک های خاصی به تکه های ریز تر تبدیل شده و پودر میشود. برای خنثی کردن خاصیت اسیدی کاکائو، آنرا قلیایی میکنند. این فرآیند سبب میشود تا طعم و رنگ کاکائو نیز تقویت بشود. پودر کاکائوی قلیایی با توجه به میزان آلکالیته (قلیایی بودن) تیره یا روشن خواهد بود.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
گروه بازرگانی رادمان
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: 09125214798 |